Wij willen graag een publicatie uitbrengen bij onze tentoonstelling Tweestrijd, geïnspireerd op het thema van de Boekenweek. Daarvoor zijn wij een Crowdfunding gestart op voordekunst.nl 

We zijn nu 2 weken bezig en we hebben al 88 % van het bedrag dat nodig is voor de publicatie! Echt geweldig! Tot onze vreugde hebben ook het Mondriaanfonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds ons project met een donatie ondersteund.

Ondertussen zijn wij druk bezig met voorbereidingen voor de tentoonstelling en de publicatie. De kunstwerken worden deze dagen naar WG Kunst gebracht zodat de tentoonstelling kan worden ingericht. Dan kan de laatste hand worden gelegd aan het fotograferen van de kunstwerken.
De volgende kunstenaars doen mee met Tweestrijd: Maud Vanhauwaert, Maria Barnas, Asha Karami, Maarten de Graaff en Arno van Vlierberghe (deelnemend dichters), Marijn van Kreij, Jantien Jongsma, Voebe de Gruyter, Charlotte Schleiffert en Tammo Schuringa (beeldend kunstenaars)

We gaan in ieder geval ook een film maken van de tentoonstelling. Dat is erg belangrijk omdat nog steeds onzeker is of de tentoonstelling op de geplande datum (6 maart) daadwerkelijk voor publiek open kan gaan. Dankzij de film kunnen bezoekers de tentoonstelling in ieder geval digitaal beleven.

De Crowdfunding duurt nog ruim 2 weken en in die tijd willen wij nóg meer mensen betrekken bij ons mooie kunstproject.

JIJ KUNT OOK NOG MEEDOEN!! klik hier