Voor informatie over de bewonersinitiatieven en de inspiratiegroep:
https://www.abc-west.nl/bewonersinitiatieven/  

Sija van Mourik heeft namens onze buurt zitting in de inspiratiegroep maar zij komt tijd tekort om het te blijven doen. 

Vacature inspiratiegroep Oud West
 

Woon je in oud west en wil je meewerken aan een levendige buurt, ben je ondernemend en vindt je het werken in een team een uitdaging dan ben jij de juiste persoon om de inspiratiegroep te komen versterken.

Taakomschrijving

Elke maand komt de inspiratiegroep bij elkaar om de aanvragen voor de bewonersinitiatieven te beoordelen. Hierna volgt het besluit over de toe te kennen subsidie uit het budget voor bewonersinitiatieven.

Benodigde kennis en vaardigheden

Je bent in staat initiatieven van buurtbewoners op waarde voor de buurt in te schatten en hun begroting te beoordelen. Belangrijke vaardigheden die van je gevraagd worden zijn: feedback geven, luisteren, doorvragen en zelf reflecterend vermogen.  In de besluitvorming het belang van de buurt centraal kunnen stellen.

Wat krijg je er voor terug

Een prettige samenwerking binnen een gemotiveerd team en meer inzicht in kansen en mogelijkheden van de buurt (sociale kaart) en hier een bijdragen aan mogen leveren.

Na een inwerkperiode van een halfjaar (6 x vergaderen) wordt er tijdens een gesprek wederzijds geëvalueerd. Hier wordt besproken welke taken je graag op je wil nemen.

Werktijden

Een keer per maand vergaderen van 18.00 tot 20.30 uur en de voorbereidingstijd voor de aanvragen kost +/- 2 uur.

Meer informatie?

Lijkt het je interessant om aan de inspiratiegroep deel te nemen schrijf dan een korte motivatie.

Je kunt contact opnemen met Tycho Filarski; t.filarski@abc-west.nl (06-14325133) of Marjo Dankers; m.dankers@planet.nl (06-29440735)