Hoera! Het Repaircafé op de eerste vrijdag van de maand 19.00 - 21.30 in buurtsalon Jeltje, Eerste Helmersstraat 106 N

Het gaat allemaal wel een beetje anders dan voorheen, maar naast repareren, zal het bij ons altijd gaan om leren en ontmoeten. Daarom mogen de bezoekers samen met de reparateurs in de zaal.

Wij zorgen voor een veilige omgeving. Van jou vragen we wat extra geduld en medewerking. Lees meer hoe het werkt www.repaircafejeltje.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om volgende week precies te horen hoe we het gaan doen en wat we van de bezoeker vragen.  bit.ly/repaircafejeltje

Is je stofzuiger, spijkerbroek of favoriete knuffel kapot en wil je hem weggooien? Dat hoeft niet! Elke eerste vrijdagavond van de maand een Repair Café in Buurtsalon Jeltje op het WG-terrein. Je kunt er je kapotte spullen samen met vrijwillige reparateurs komen repareren. 

Heb je handige handen? Doe mee!

Om van dit buurtinitiatief een succes te maken, zoekt Repair Café Jeltje nog meer mensen met handige handen én een gastvrouw of -heer die elke maand drie uur vrij willen maken.

Bezoek de site in wording en meld je aan of stel een vraag, via het formulier of met een reactie op dit bericht. En ken je iemand die dit mooi zou vinden om te doen, stuur je dan de link even door?
http://repaircafejeltje.nl