Op maandag 24 juni aanstaande vindt in de Vondelkerk te Amsterdam de miniconferentie Vondelparkbeheer – De Toegevoegde Waarde van Vrijwilligers plaats.

Vrijwilligers maken het verschil! De Koeienweide in het Vondelpark wordt al 10 jaar ecologisch medebeheerd door een grote groep vrijwilligers. Tegenwoordig is het een ecologische hotspot midden in de stad, waar elk jaar weer nieuwe soorten flora en fauna bijkomen. Ook op andere locaties in het park zijn vrijwilligers actief via GroeneBuurten en St. Hart voor het Vondelpark. Tijd om de jarenlange inzet van de vrijwilligers onder de aandacht te brengen van een breed publiek!

Om het draagvlak voor het medebeheer van vrijwilligers te vergroten en de continuering ervan zeker te stellen, organiseert GroeneBuurten een dynamisch en interactief programma waarin Bahram Sadeghi als dagvoorzitter voor de rode draad zorgt. Praktijk en wetenschap worden dichter bij elkaar gebracht, en kennis en inzichten gedeeld. We sluiten af met de overhandiging van een manifest met aanbevelingen.

Nadien heeft u tijd om na te praten met andere deelnemers tijdens de borrel. Daarbij zullen ook speciale hapjes geserveerd worden met eten uit de natuur, afkomstig van de Koeienweide.

Inschrijven:

We nodigen ambtenaren, betrokken (natuur)organisaties en vrijwilligers uit om deel te nemen.

Helaas is er ruimte voor een beperkt aantal mensen. Wees er dus op tijd bij!

Voor meer informatie, aanmelden en het programma, klik hier.    

Bent u zelf verhinderd?
Stuur dan deze uitnodiging dan door naar iemand anders voor wie deze miniconferentie interessant kan zijn.

Vragen?
Heeft u vragen? Neem a.u.b. contact op GroeneBuurten, telefoon 020-6628237, e-mail info@groenebuurten.nl

 

Hartelijke groet,

 

David, Luella en Simone

 

GroeneBuurten

J.M. Coenenstraat 4
1071 WG Amsterdam

020-6628237 

info@groenebuurten.nl

www.groenebuurten.nl