Modes of MaQamat is een muziekvoorstelling van Marmoucha die diverse muziekstijlen uit onder meer Syrië, Libanon, Egypte en Marokko samenbrengt. Met meertalige vocalen en mondiale ritmes trekken 33 muzikanten u met elke noot in een wereld vol Midden-Oosters en Noord-Afrikaans muzikaal erfgoed. Veel mensen in die regio’s gebruiken muziek als krachtige boodschap van politieke en sociale verandering, wereldwijd. Tegelijkertijd brengt muziek mensen samen om het dagelijkse leven te bekijken door een feestelijke bril. Dat gaat u allemaal op donderdag 31 december ervaren: een muzikale afsluiting van het jaar 2020 door Marmoucha in samenwerking met Paradiso. 

De livestream via Youtube en Facebook is voor iedereen gratis beschikbaar, maar een donatie is zeer welkom!  Het concert "Modes van MaQamat" van donderdag 31 december is nog steeds te beluisteren

Met: Marmoucha Collective, Ahmed Chaouki (Marokko), Mehadi Nassouli (Marokko), Mimoun Rafroua (Marokko), El Mostafa Boulal (Marokko), Abir El Abed (Marokko), Baidar Albasri (Irak), Wassim Arslan (Syrië).

Lees meer door hier te klikken