Stadsdorpsgenote Jet van Rijswijk organiseert deze digitale koffieochtend  via het medium ZOOM, waarmee je een heel aantal mensen tegelijk kunt ontmoeten op scherm.

Zin om even bij te praten met een paar bekenden of minder bekenden? Nu het kouder wordt en de corona weer toeneemt, is er weer een maandelijkse koffieochtend op scherm. De eerstvolgende keer is donderdag 14 januari om 10.30.  Je kunt binnenkomen tot 11.15

Kun je dan niet, dan spreken we wat anders af. 

Wanneer: elke 14de van de maand om 10.30.

Stuur een mail om je aan te melden naar stadsdorpvondelhelmers@gmail.com   en vermeld daar je naam en telefoonnummer (dat gebruikt Jet om je te bellen als je moeite hebt met binnenkomen).  Als je niet op de 14de kunt, verzamelt Jet de aanvragen en spreekt een andere datum af. Voor de 14de hoef je je niet aan te melden.

En op die datum en dat uur: 

Ga voor je scherm zitten (computer, laptop, I-pad, smart- of I-phone, tablet etc. als het maar internet, een camera en geluid heeft), zorg dat alles aanstaat. Neem een kop koffie of iets anders erbij en begin. Je kunt vlak voor het begin van de bijeenkomst ZOOM openen, maar je kunt ook al eerder eens kijken hoe het werkt. Maar dan is de bijeenkomst uiteraard nog niet aan de gang.

  1. Klik op de link: https://us04web.zoom.us/j/937720944 

Lukt dat niet, kopieer de link dan in je browser.  

  1. Je krijgt nu de opdracht van het systeem om een paar stappen te doorlopen, waaronder het downloaden van zoom.exe. Doe dat. Als je al Zoom hebt, vraagt het systeem minder.
  2. Je ziet de andere deelnemers.
Wil je liever individueel met één van ons de techniek eerst proberen? Meld ook dat, dan helpen we je individueel. 

Meld je je aan?

 

Hartelijke groet,

Jet van Rijswijk en de kerngroep.