Stadsdorpsgenote Jet van Rijswijk organiseert deze digitale koffieochtend  via het medium ZOOM, waarmee je een heel aantal mensen tegelijk kunt ontmoeten op scherm.

Zin om even bij te praten met een paar bekenden of minder bekenden? Er is een maandelijkse koffieochtend op scherm. De eerstvolgende keer is  vrijdag 14 mei om 10.30.  Je kunt binnenkomen tot 11.15

Kun je dan niet, dan spreken we wat anders af. We kijken er naar uit. Leuk om elkaar gauw weer te zien. 

Wanneer: elke 14de van de maand om 10.30.

En op die datum en dat uur: 

Ga voor je scherm zitten (computer, laptop, I-pad, smart- of I-phone, tablet etc. als het maar internet, een camera en geluid heeft), zorg dat alles aanstaat. Neem een kop koffie of iets anders erbij en begin. Je kunt vlak voor het begin van de bijeenkomst ZOOM openen, maar je kunt ook al eerder eens kijken hoe het werkt. Maar dan is de bijeenkomst uiteraard nog niet aan de gang.

  1. Klik op de link: https://us04web.zoom.us/j/937720944 

Lukt dat niet, kopieer de link dan in je browser.  

  1. Je krijgt nu de opdracht van het systeem om een paar stappen te doorlopen, waaronder het downloaden van zoom.exe. Doe dat. Als je al Zoom hebt, vraagt het systeem minder.
  2. Je ziet de andere deelnemers.

Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon via bovenstaande link meedoen. Wil je liever individueel met één van ons de techniek eerst proberen? Mail ons dan even van te voren. Als je niet de 14de kunt, maar wel een andere keer mee wilt doen, mail dan naar stadsdorpvondelhelmers@gmail.com

 

Hartelijke groet,

Jet van Rijswijk en de kerngroep.