Een sociëteit is een mooie plek waar eens in de maand de deelnemers van het stadsdorp elkaar een avond kunnen ontmoeten, of kunnen afspreken of een partijtje bridge spelen of gewoon kunnen zitten lezen.

Op donderdag 14 februari  houden we - vanwege de donkere dagen - de stadsdorpsociëteit van 17.00 tot 18.30 in het WG café, Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 55 (op het WG-terrein). Kom je ook?

Veelal zijn we te gast bij de buurtinloop van St. Wereldse Wijk.   Deze inloop vindt plaats op het WG-terrein in de woonkamer van de woon-werk vereniging WG-terrein. Dat is links van Pesthuislaan 2- 98. Je loopt daar door het tuinhekje naar een trapje en opent het raam/deur. Wie geen trap kan lopen, kan omlopen om zonder drempel binnen te gaan. We zijn te gast bij de buurtinloop van de buurtorganisatie Wereldse Wijk

De sociëteit is op de 14e van de maand. Makkelijk te onthouden en door de vaste datum is de dag van de week steeds anders. Zo schikt het iedereen wel eens. Je hoeft je niet aan- of af te melden. Kijk voor de zekerheid een paar dagen tevoren op de website waar en hoe laat het is. 

Plenaire activiteiten zijn drie of vier keer per jaar ook op de 14e van de maand. Dan komt dat in de plaats van de sociëteit.

In de winter vinden veel mensen het niet prettig om 's avonds nog op stap te gaan. Dan kiezen we een andere tijd en een andere plek. Kijk in de agenda en op de website.