De leukste ontmoetingsbank van West, het Vindhek, is weggehaald uit de Kinkerstraat. In de vijfhonderd dagen die de herinrichting van de straat duurde, vroegen al veel buurtbewoners of het Vindhek terugkwam. Inmiddels hebben 293 buurtgenoten en bezoekers hun naam verbonden aan de terugkeer van het Vindhek.

Nieuwe locatie gevonden?
Stadsdeelvoorzitser Fenna Ulichki heeft opdracht gegeven om de locatie De Hallen/Tollensstraat te laten onderzoeken als nieuwe locatie voor het Vindhek uit de Kinkerstraat. Ook kunstenares, bedenkster en ontwerpster van het Vindhek Annemarieke Weber is enthousiast over de Tollensstraat. "Mensen zijn daar op weg naar allerlei hele fijne culturele belevenissen: boeken lezen, films kijken, beeldende kunst bekijken, handwerk kopen of eten uit allerlei culturen in De Hallen. Ze zijn dus in een goede stemming in dit rustige en veilige verblijfsgebied met mooie zichtlijnen.

Stadsdorpers bedankt!
Annemarieke bedankt ook nadrukkelijk alle stadsdorpers in de VondelHelmersbuurt voor hun belangstelling, steun en handtekeningen onder de petitie. Vind je de terugkeer van het Vindhek ook belangrijk, teken dan de petitie door te mailen naar vindhek@gmail.com