Hier de brief die bij alle bewoners van de Eerste Helmerstraat (tussen de Eerste Constantijn Huygensstraat en de J.P. Heijestraat) op de mat gevallen is:


Lieve straatgenoten,

Van harte nodigen we jullie na 3 lange jaren van afwezigheid uit voor het traditionele STOEPDINER van de Eerste Helmersstraat, op zaterdag 2 september om 17:00.

We maken zoals gebruikelijk een lange rij tafels, ter hoogte van nrs. 159-165. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de Wackers Academie op nummer 271. Buurtsalon Jeltje is dit jaar helaas niet beschikbaar als uitwijklocatie. Maar uiteraard hopen we op mooi weer en wijken we alleen uit als het echt niet anders kan.  

De maaltijd zal zoals altijd bereid worden door de kookploeg bestaande uit enthousiaste en culinair doorgewinterde straatgenoten. Zij hebben ook dit jaar weer een bijzonder thema voor jullie in petto, geïnspireerd op de Oekraïense keuken. 

Ook de altijd succesvolle toetjeswedstrijd (met prijzen voor de kinderen) onder auspiciën van een deskundige jury staat uiteraard weer op het programma.

Straatgenoten die de borrel willen opluisteren met een muzikale bijdrage zijn van harte welkom (laat het graag even weten via een reply op deze mail).

We hebben weer een mooie subsidie van Stadsdeel West ontvangen voor de aankleding, maar zoals gebruikelijk komt het eten & drinken voor eigen rekening.

De prijs is 10 euro voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar en 20 euro voor volwassenen (met stadspas 5 euro korting). Dit is inclusief fris/wijn/bier/koffie/thee.

Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. 

Aanmelden viawww.tinyurl.com/stoepdiner (aanmeldbutton rechtsboven)

We hopen dat jullie weer in groten getale komen en gaan ervan uit dat het stoepdiner weer een daverend succes wordt!!!

Met Helmerse groet, namens het hele team,

Christine Schouwenaar                               

stoepdiner@gmail.com