We hebben een nieuwe activiteit bedacht om - als je wilt - weer eens op een andere manier buurtgenoten te leren kennen.
 
UIT DE HOGE HOED

De kerngroepleden zijn begonnen. Wij hebben ieder één ander persoon uit het stadsdorp uitgenodigd om een gesprek te voeren. Die drie gesprekken hebben inmiddels plaats gevonden. Leuk om te doen! Onze gesprekspartners hebben vervolgens weer iemand anders uitgenodigd. Zo ontstaat een estafette van gesprekken. Die is nog aan de gang. Ieder doet mee tot je er geen zin meer in hebt.  Hoe gaat dat? 

Elk tweetal heeft een gesprek, wanneer waar en hoe je maar wilt, om nader kennis te maken. Noem het eventueel een dubbel-interview. Het ene tweetal praat wellicht liever per telefoon, een ander tweetal gaat bij iemand thuis  in gesprek, weer een ander op een terras, weer een ander praat tijdens een wandeling, je kiest wat bij je past. 

Na afloop van dit gesprek nodigt elke deelnemer weer één andere persoon uit voor hetzelfde. Totdat je er geen zin meer in hebt. Hoe kom je aan de gegevens van iemand om uit te nodigen?

Vandaar de hoge hoed. Als je wilt meedoen met deze activiteit, meld je dan aan bij de kerngroep, stadsdorpvondelhelmers@gmail.com. Dat betekent dat we jouw mailadres aan iemand mogen geven. Je naam gaat dan in een hoge hoed. Iedereen die een gesprekspartner zoekt, kan een naam uit deze hoge hoed toegestuurd krijgen.

Maar je kunt ook je melden met een wens. Misschien heb je altijd al eens rustig nader willen praten met X of Y uit het stadsdorp, maar je hebt zijn of haar gegevens niet. Dan gaan wij voor je vragen of we jullie in contact mogen brengen.

Weet je al wie je wilt uitnodigen en heb je de gegevens al (bijvoorbeeld omdat het iemand uit je binnenbuurt is), dan ga je gewoon aan de slag.

We horen graag na enige tijd hoe de ervaringen zijn! Hoeveel gesprekken zouden er gehouden worden in....pakweg drie maanden?