Elke eerste vrijdag van de maand is er weer Repair Café Jeltje. Van 19 - 22 uur ben je welkom. Ook kind en hond mogen mee. Of het nu gaat om een stoel die wiebelt, weigerende CD-speler, gat in je broek of kapot speelgoed; onze vrijwillig reparateurs buigen zich graag over de oplossing van jouw probleem.

We zitten in Buurtsalon Jeltje, Eerste Helmersstraat 106-N. Je mag gewoon aan komen waaien. We werken op basis van een vrijwillige bijdrage (contant of Tikkie).

Let op: neem altijd de snoeren en adapters mee van apparaten.Hoera! Het Repaircafé op de eerste vrijdag van de maand 19.00 - 21.30 in buurtsalon Jeltje, Eerste Helmersstraat 106 N

 Lees meer over hoe het werkt www.repaircafejeltje.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om volgende week precies te horen hoe we het gaan doen en wat we van de bezoeker vragen.  bit.ly/repaircafejeltje

Heb je handige handen? Doe mee! Om van dit buurtinitiatief een succes te maken, zoekt Repair Café Jeltje nog meer mensen met handige handen én een gastvrouw of -heer die elke maand drie uur vrij willen maken.

Bezoek de site en meld je aan of stel een vraag, via het formulier of met een reactie op dit bericht. En ken je iemand die dit mooi zou vinden om te doen, stuur je dan de link even door?


http://repaircafejeltje.nl