Zie Binnenzijde,
voor wie niet op de foto wil, maar wel heel goede foto’s nodig heeft.
 
Lucy: 'Je wilt in beeld zoals je echt bent, voor je bedrijf of privéleven, maar je houdt niet zo van camera’s. Of je bent er doodsbang voor. Ik heb ontdekt dat ik goede portretten kan maken van mensen, ondanks hun schroom of angst voor de camera. We doen dat samen door echt contact te maken en voorbij de buitenkant te gaan. Ik lok je naar buiten en maak daar een portret van. En dan nog een. Of eenentwintig, zodat je ook nog wat te kiezen hebt. Mijn aanpak is los en speels. Op mijn website ziebinnenzijde.nl lees je meer en kun je voorbeelden zien in het portfolio.'

Mijn missie
Het is mijn missie zoveel mogelijk mensen zichtbaar te laten worden, zoals zij werkelijk zijn (met alle rafels en glitters). Ik leg dus niet je gespannen gezicht vast, maar haal je binnenkant naar buiten: zie binnenzijde. Ook help ik je graag om hier zelf beter in te worden, onder meer met mijn cursussen.
 
Online cursussen
Omdat veel mensen het fijn vinden zelf eerst te oefenen en zich misschien liever door een vriend laten portretteren dan door een portretfotograaf, maak ik tegenwoordig online cursussen waarmee je zelf al een heel eind kunt komen. Ze zijn voor zowel de geportretteerde als voor de fotograaf interessant. 

De cursussen staan op het online learning platform Skillshare en je kunt ze met deze link gratis volgen. Je krijgt dan meteen een gratis trial voor Skillshare, waarmee je twee maanden lang alle (duizenden) cursussen kunt doen. Op elk moment opzegbaar.
 
Graag tot ziens, live of online!
Lucy Lambriex

“Als je dierbaren of collega’s zeggen: ‘dat ben je echt!’, zijn mijn foto’s geslaagd.”