In de rubriek Plezierig leven/aanbiedingen verschijnen aanbiedingen van buurtgenoten en organisaties in het stadsdorp. 

Als u een aanbod hebt speciaal voor stadsdorpelingen, dan kunt u die gratis in deze rubriek bekend maken. De bedoeling is dat het een win-win aanbod is, waar uw bedrijf èn het stadsdorp wel bij varen. 

Voorbeelden:
  • een café of restaurant biedt gratis koffie of een glas drinken aan op een tijdstip in de week waarop u meestal weinig bezoekers hebt
  • Vondel CS biedt af en toe "twee voor de prijs van één" kaartjes aan de kassa aan voor een voorstelling: laatste plaatsen worden verkocht èn stadsdorpelingen gaan samen uit. 
  • korting op verse artikelen in de laatste uren op zaterdag. 

Niemand houdt van administratie, dus die is er dan ook niet. Al wat u hoeft te doen is uw aanbod mailen naar stadsdorpvondelhelmers@gmail.com en dan komt het op de website. Als een klant zegt deelnemer te zijn van het stadsdorp, dan gelooft u hem/haar gewoon.

Voor stadsdorpdeelnemers

Een aanbod is mooi meegenomen, maar de winst voor stadsdorpelingen is bovendien dat we de winkels en bedrijven in de buurt houden. Een levendige buurt heeft dat nodig - en iedereen weet dat leegstand dreigt in deze tijd. Bovendien: als je naar een aanbod vraagt in een winkel, vergroot je de bekendheid en daarmee de deelname van het stadsdorp!