Zoals je gemerkt hebt, is onze website veranderd. De toegangspoort van het WG-terrein is het nieuwe logo van het stadsdorp geworden. Kom naar de volgende Stadsdorp Sociëteit of stuur een mail om van ons ansichtkaarten, posters of visitekaartjes van het stadsdorp te krijgen.


Waarom een nieuwe huisstijl?

We hebben besloten dat het grootste deel van de communicatie van het stadsdorp in de toekomst via de website gaat verlopen. Op die manier kunnen we alle mensen in de buurt up to date informeren over het stadsdorp en met name over onze initiatieven.

Visitekaartjes, A3-posters en ansichtkaarten
We hebben in de nieuwe huisstijl nu ook visitekaartjes, A3-posters en ansichtkaarten. Hierop staat een QR code, die je kunt scannen om automatisch naar de website te gaan.
Met dit promotiemateriaal kunnen we samen het stadsdorp promoten!
De visitekaartjes kunnen jullie aanvragen door een mail te sturen naar  stadsdorpvondelhelmers@gmail.com We nemen dan even contact met je op. Ook nemen we het promotiemateriaal mee naar de volgende Stadsdorp Sociëteit.


Nieuwsbrief

De maandelijkse nieuwsbrief blijft bestaan, maar komt er dus ook anders uit te zien. Aan het nieuwe format wordt nog gewerkt.

Subsidie
Via MAEX hebben we een subsidie voor dit project aangevraagd en toegewezen gekregen.

Ontwerp
Dankzij de subsidie heeft ontwerper Gerrit Alink een nieuw logo voor ons ontworpen. Op 14 Juni hebben we enkele van zijn ontwerpen in onze Stadsdorp Sociëteit gepresenteerd. En op grond van jullie input en een poll onder enkele stadsdorpers hebben we de uiteindelijke versie gekozen. Ondersteuning door Coloci
Het team van Coloci heeft ons destijds geholpen bij de start van het stadsdorp. Ook nu weer hebben ze - geheel gratis! - een nieuwe website voor ons gebouwd. Coloci is ook de host van onze website.Lees meer over ColociAnsichtkaart nieuwe stijl:Posters nieuwe stijl:Special voor de Woonconferentie:
Nieuw logo voor de Werkgroep Buitenruimte:

 Nieuw logo voor de Werkgroep Wonen: