In navolging van andere stadsdorpen hebben we eind 2021 voor het eerst een MAEX susidie aangevraagd om onze website te vernieuwen en een nieuw logo te laten ontwerpen. Deze zal medio juni gelanceerd worden.

MAEX Amsterdam is een online platform waar we ons stadsdorp hebben ingevoerd. Hievoor moesten we de social impact van ons stadsdorp opgegeven ahv de verschillende "sociale domeinen". Dit is op het plaatje mooi te zien. Zo leveren wij een bijdrage op elke "sustainable Developmental goals (SDG)" zoals SDG 3 goede gezondheid en welzijn; SDG10 Ongelijkheid verminderen en SDG 11 Duurzame steden en gemeenschappen.

Mochten er bedrijven / instanties zijn die voor een van deze doelen een subsidie ronde willen uitschrijven, dan krijgen we dat nu direct te horen via het platform en kunnen zo vrij eenvoudig een subsidie aanvragen.

Zo kregen we eind 2021 een subsidie van 2500 Euro die ons in staat stelde de website te verbeteren, een nieuw logo te ontwerpen en 2 stadsdorpsocieteiten te organiseren.

Daarnaast konden we een "Social Handprint" aanvragen die we graag met jullie delen: Klik hier voor de social handprint van ons stadsdorp 2022.