Er zijn voldoende mensen die willen vertellen, of luisteren, of allebei dus de bijeenkomst gaat door! Nu de kogel door de kerk is, dat het doorgaat, kun je je nog opgeven, want er kunnen nog wat meer mensen bij. Je hoeft niet met een verhaal te komen, je kunt ook alleen komen luisteren.  Het gaat om verhalen van onszelf, over onze buurt en over wat ons interesseert.

Wanneer: zondag 14 april 2018 van 15.00 tot 18.00
Waar: Buurtsalon Jeltje, Eerste Helmersstraat 106 N

Hoe gaat dat in zijn werk? 

Aan het begin inventariseren we welke verhalen er zijn en wie wat wil horen. Daarmee maken we groepen per thema in één of twee rondes. Twee thema's  kunnen we al verklappen: 
1. de geschiedenis van onze buurt - een verhaal over de geschiedenis van het WG terrein en een verhaal over het ontstaan en de eerste bewoners van de buurt. 
2. reizen - een verhaal over een reis naar Azië en een verhaal over bijzondere plekjes in Parijs.

Halverwege de middag is er voor iedereen een korte quiz over (de geschiedenis van) de buurt. Dan weet je weer heel wat meer! 

Al met al is het een levendige bijeenkomst, waar je iets kunt vertellen als je zin hebt of iets kunt horen als je daarvoor voelt. Je kunt rondlopen en overal even aansluiten of je kunt op één plek blijven. Verhalen kunnen kort of lang zijn. 

Kosten: koffie en thee voor € 0,50, eind van de middag een glas wijn.  Om het gezellig te maken nodigen we je uit om iets mee te brengen voor bij de koffie/thee/wijn  (koekjes, nootjes). Wil je frisdrank of iets anders, neem dat dan ook zelf mee.

Aanmelden bij stadsdorpVondelHelmers@gmail.com 
Reacties en ideeën hieronder zijn ook zeer welkom. Klik op reageer en schrijf.