Waarom een feest?
We vierden op 10 september 2023 dat we al 10 jaar een dorp in de stad zijn. In die periode hebben we hard gewerkt om elkaar in ons deel van de stad te leren kennen en samen de buurt te verbeteren.  

Een feestje voor wie en wat?
Uiteraard een feestje voor de bijna 300 stadsdorpers die zich al bij ons hadden aangesloten. Maar ook, of misschien wel vooral, voor buurtbewoners die nog niet zo bekend waren met het stadsdorp en die ook behoefte hebben aan meer verbinding met hun buurtgenoten en de buurt. 

Het werd een Lustrumfeest vol activiteiten. Na een korte terugblik op de afgelopen 10 jaar gaven we een inkijkje in de 10 activiteiten die enkele stadsdorpgenoten speciaal voor ons lustrum hadden georganiseerd. Verrassend hoeveel leuke en creatieve ideeën de bewoners van ons dorpje hadden omgezet in heel verschillende actviteiten!

Er was een gratis drankje, gezellige muziek en natuurlijk ook de nodige verrassingen. In een informele sfeer kon je elkaar bij een glaasje ontmoeten of bijpraten, gewoon wat rondlopen en zodoende uitvinden wat er allemaal in het stadsdorp gebeurt en welke plannen er zijn..