Stichting OOPOEH (Opa's en Oma's Passen Op Een Huisdier) koppelt ouderen (55 jaar of ouder) aan een oppashondje uit de buurt. 

Een ideale manier om wel de lusten maar niet de lasten van een hond te hebben.
De hond wordt door zijn/haar baasje naar de OOPOEH toe gebracht en later op de dag weer opgehaald.

Iedereen met een hondje weet het, met een hondje aan je zijde maak je makkelijk contact en leer je je buren beter kennen. Daarnaast bouw je natuurlijk ook een band op met de baasjes van de oppashond. En je beweegt meer want tja, het hondje moet toch naar buiten.

Stichting OOPOEH bestaat al lang en hebben inmiddels genoeg voorbeelden van OOPOEH's die al heel lang op hetzelfde hondje passen en daarmee dus een hechte band hebben opgebouwd. Hier wordt natuurlijk niet alleen de oudere blij van, maar ook het baasje én de hond. Fijn voor de honden dat ze de hele dag vertroeteld worden door een OOPOEH, een vertrouwde oppas.
 
"We hebben momenteel erg veel beschikbare oppashondjes in ons bestand. In alle soorten en maten. Dit betekent dat er veel keuze is voor senioren die zich bij ons aanmelden. Er is voor ieder wat wils. Ongeacht hoe vaak een OOPOEH op wil passen. De hond wordt door zijn/haar baasje naar de OOPOEH toe gebracht en later op de dag weer opgehaald. Er wordt voor alles gezorgd: voer, mandje, riem, etc. OOPOEH's kunnen zich kosteloos en vrijblijvend bij ons aanmelden. Onze matchmakers staan iedere doordeweekse dag klaar om onze OOPOEH's te begeleiden in hun zoektocht naar de voor hun ideale oppashond".

Je kunt de stichting altijd bellen als je meer informatie wil over de een oppas hond: 020-7853745.

Hier vind je meer info over de stichting en hoe het werkt.