Dit jaar houdt WG Kunst – voor de veertiende keer – een bijzondere, laagdrempelige verkooptentoonstelling. Meer dan 111 kunstwerken van ruim 111 kunstenaars worden aangeboden voor precies 111 euro per stuk. De Kerst Sale is uitgegroeid tot een jaarlijkse happening, waarvoor publiek van ver buiten Amsterdam naar WG Kunst komt.


De Kerst Sale is ook dit jaar over een periode van tien dagen gespreid. Tevens is van elke deelnemend kunstenaar een werk via de webshop te koop. 

Met de jaarlijkse Kerst Sale geeft WG Kunst kunstliefhebbers in de maand december de gelegenheid om voor het geringe bedrag van 111 euro een kunstwerk aan te schaffen. Kopers kunnen hun werk na betaling meteen meenemen. Op de vrijgekomen plek wordt direct een ander kunstwerk geplaatst. Zo is sprake van een telkens wisselende tentoonstelling, die de hele periode spannend blijft.

Te zien en te koop zijn tekeningen, schilderijen, collages, grafiek, foto’s, beelden, sieraden, keramiek, glaskunst en meer. De lijst met deelnemend kunstenaars wordt begin december op de website van WG Kunst gepubliceerd.

datum 9 t/m 18 december 2022
tijd 12.00-17.00 (maandag gesloten)
plaats WG Kunst, Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28
reserveren vanaf 3 december via de website van WG