In onze buurt zit ook Het Muziekpakhuis. Hier kan iedereen van jong tot oud muzieklessen volgen, zangles nemen of samen spelen. Er is een breed aanbod van workshops en cursussen. Zo was er deze zomer een Jazzweek en de summer folk workshop Celtic Music.

Individuele muzieklessen en samen spelen
Je kunt in Het Muziekpakhuis individuele muzieklessen volgen voor een breed scala aan instrumenten, zoals piano, gitaar, drums, viool, cello en blaasinstrumenten. Er is les voor leerlingen van alle niveaus en leeftijden. Om je te helpen je techniek te verbeteren, je eigen muzikaliteit te ontwikkelen en een uitgebreid repertoire op te bouwen.

Naast de individuele lessen kun je ook samen spelen. Of het nu gaat om een koor, een pianotrio, een rockband of een strijkkwartet: er is voor elk wat wils. Zo krijg je de kans nieuwe muziek te ontdekken en muzikale vrienden te maken en jezelf te presenteren tijdens een van de vele concerten die er door het jaar heen worden georganiseerd.

Zangles
Iedereen kan het en bijna iedereen doet het weleens. Maar als je iets meer wilt dan solo zingen onder de douche, dan kan je bij Het Muziekpakhuis les nemen om je techniek te verbeteren en samen te spelen met andere zangers en/of muzikanten.

Het Muziekpakhuis biedt zangles in de meest uiteenlopende genres. Wil je opera-aria’s leren zingen of je liever samen met anderen uitleven in een gospelkoor? Ben je gek op Franse chansons, Salsa of Fado? Het kan allemaal in Het Muziekpakhuis.

Meer weten over Het Muziekpakhuis? -->> lees verderwaar  Alberdingk Thijmstraat 19, Amsterdam
e-mail  info@muziekpakhuis.nl
website  muziekpakhuis.nl
telefoon   020 - 627 02 02 
  ma t/m vrij van 11:00 - 17:00 (behalve in de schoolvakanties)