Stadsdorpgenote Reina van Zwieten organiseert elke derde vrijdag van de maand in ons stadsdorp het Vocalistenpodium.

Kom zingen!
Op dit open Vocalistenpodium kun je komen optreden onder begeleiding van een pianist. De pianisten die bij ons spelen zijn afwisselend Mark Wyman en Sjoerd Brouwer. Ze hebben een grote repertoirekennis en veel ervaring in het a prima vista spelen van de muziek. Je kunt als zanger, vijf minuten voordat het publiek komt, oefenen met de pianist. Zorg er dus voor  dat de pianist beschikt over de bladmuziek in de juiste toonsoort. Je kunt natuurlijk ook a capella komen zingen.

Aanmelden
Meld je een paar dagen tevoren aan voor deelname aan het Vocalistenpodium via vocalistenp.a@gmail.com (liefst met de bladmuziek in een bijlage).

Repertoire
Niet alleen zangers van een hoog niveau zijn welkom op ons Vocalistenpodium, maar ook zangers die nog bezig zijn zich te ontwikkelen. Kies een stuk uit dat rijp is om uit je hoofd ten gehore te brengen. Bij ons is elk repertoire welkom: van jazz en wereldmuziek tot klassiek en chansons. Kies een stuk dat niet langer duurt dan 3 à 4 minuten. Meestal is er voldoende tijd om twee stukken te zingen. Je kunt solo zingen of met een ensemble van maximaal 8 personen.

We hopen dat er meer mensen bij ons een kijkje komen nemen, zodat we weer andere stemmen horen en andere muziekstukken!

Kom luisteren!
Bij een open podium hoort publiek. Je bent dus van harte welkom om te komen luisteren. Onze zangers zijn goede amateurs. Ze komen niet alleen uit Amsterdam, maar ook uit de kop van Noord-Holland, Utrecht en het Gooi. A.M.G. Schmidt, Jacques Brel, jazz standards, eigen repertoire van singer-songwriters, liederen van Schubert, aria’s uit Carmen, je kunt dat soms allemaal op één avond bij ons horen.

datum elke derde vrijdag van de maand (zie webpagina agenda)
tijd 20:30 - 22:30 (starttijd voor de zangers: 19.30)
plaats Buurtsalon Jeltje, Eerste Helmersstraat 106-N
kosten € 10,00 voor zowel zangers als publiek


Het Vocalistenpodium wordt georganiseerd door vrijwilligers. De entreegelden zijn voor de zaalhuur en de pianist.

Je kunt ook de Facebookpagina bezoeken  https://www.facebook.com/groups/1874667912811590