Stadsdorpgenote Reina van Zwieten organiseert elke derde vrijdag van de maand in ons stadsdorp het Vocalistenpodium.

Op 19 juli organiseert het Vocalistenpodium nog een laatste avond voor de vakantie. Dit is een bijzondere editie: de 8 zangers hebben zich al opgegeven om die avond tien minuten te komen zingen

Kom zingen!
Op dit open Vocalistenpodium kun je komen optreden onder begeleiding van een pianist. De pianisten die bij ons spelen wisselen en hebben een grote repertoirekennis en veel ervaring in het a prima vista spelen van de muziek. Je kunt als zanger, een uur voordat het publiek komt, kort oefenen met de pianist. Zorg er dus voor dat de pianist beschikt over de bladmuziek in de juiste toonsoort. Je kunt natuurlijk ook a capella komen zingen.

Aanmelden
Meld je een week tevoren aan voor deelname aan het Vocalistenpodium via vocalistenp.a@gmail.com ( bladmuziek in een bijlage is fijn).

Repertoire
Niet alleen zangers van een hoog niveau zijn welkom op ons Vocalistenpodium, maar ook zangers die nog bezig zijn zich te ontwikkelen. Kies een stuk uit dat rijp is om uit je hoofd ten gehore te brengen. Bij ons is elk repertoire welkom: van jazz en wereldmuziek tot klassiek en chansons. Kies een stuk dat niet langer duurt dan 3 à 4 minuten. Je kunt solo zingen of met een ensemble van maximaal 8 personen.

We hopen dat er meer mensen bij ons een kijkje komen nemen, zodat we weer andere stemmen horen en andere muziekstukken!

Kom luisteren!
Bij een open podium hoort publiek. Je bent dus van harte welkom om te komen luisteren. Onze zangers zijn goede amateurs. Ze komen niet alleen uit Amsterdam, maar ook uit de kop van Noord-Holland, Utrecht en het Gooi. A.M.G. Schmidt, Jacques Brel, jazz standards, eigen repertoire van singer-songwriters, liederen van Schubert, aria’s uit Carmen, je kunt dat soms allemaal op één avond bij ons horen.

datum elke derde vrijdag van de maand (zie webpagina agenda)
tijd 20:30 - 22:30 (starttijd voor de zangers: 19.30)
plaats Buurtsalon Jeltje, Eerste Helmersstraat 106-N
kosten € 10,00 voor zowel zangers als publiek


Het Vocalistenpodium wordt georganiseerd door vrijwilligers. De entreegelden zijn voor de zaalhuur en de pianist.

Je kunt ook de Facebookpagina bezoeken  https://www.facebook.com/groups/1874667912811590