Wat is Uit de hoge hoed?
 
Uit de hoge hoed is een verrassende manier om buurtgenoten te leren kennen. Het idee is simpel en werkt intussen al een paar jaar.

Tijdens de coronatijd zijn de kerngroepleden met deze activiteit begonnen door ieder één ander persoon uit het stadsdorp uit te nodigen voor een gesprek. Het gespreksonderwerp bepaal je samen. Na afloop nodigen de gesprekspartners weer iemand anders uit en zo ontstaat een estafette van verrassende ontmoetingen en gesprekken. Vandaar de naam: Uit de hoge hoed.

Meedoen?
Als je wilt meedoen met deze activiteit, meld je daarvoor dan aan via stadsdorpvondehelmers@gmail.com. Dat betekent dat we jouw e-mailadres aan iemand mogen geven. Je naam gaat dan in De hoge hoed. Iedereen die een nieuwe gesprekspartner zoekt, kan een naam uit De hoge hoed van ons toegestuurd krijgen.

Je kunt ook je melden met een wens. Misschien heb je altijd al eens rustig nader willen praten met X of Y uit het stadsdorp, maar je hebt zijn of haar gegevens niet. Dan gaan wij voor je vragen of we jullie met elkaar in contact mogen brengen.